Veelgestelde Vragen

HalloApp is de eerste app voor je echte relaties. Een eenvoudige, veilige en privéplek om je te verbinden en te delen wat ertoe doet in je leven, met de mensen die belangrijk voor je zijn. Volledig in privacy.
Ja, HalloApp is op dit moment alleen beschikbaar voor mobiel en we hebben zowel een Android als iPhone app. We ondersteunen: Android 5.0 (lollipop) en hoger, iPhone iOS 13 en hoger (iPhone 6S en hoger)
HalloApp kan wereldwijd gebruikt worden.
Ga naar halloapp.com/download of zoek naar HalloApp in de Android play store of Apple app store om de app te installeren. Je kunt ook een uitnodiging krijgen van iemand die HalloApp al gebruikt en die ontvangen link volgen vanaf je telefoon om HalloApp te installeren.
Gebruik je telefoonnummer om je te registreren en je kunt beginnen met HalloApp. HalloApp heeft toegang nodig tot de contacten op je telefoon om je te kunnen verbinden met je vrienden. We sturen alleen telefoonnummers naar onze server om je te koppelen met vrienden: geen andere contactgegevens verlaten je apparaat.
We verbeteren HalloApp continu. Om er zeker van te zijn dat je app up-to-date is, schakel je automatische updates in op je telefoon of ga naar je app store om handmatig te updaten.
HalloApp gebruikt de contactenlijst van je telefoon om je te verbinden met je vrienden en familie. Je kunt de privacy-instellingen in de app gebruiken om te beperken wie van je contacten toegang hebben tot je posts.
Ja, HalloApp gebruikt dezelfde internetverbinding als surfen op het web en e-mail op je telefoon.
Ja, er kunnen kosten voor dataroaming in rekening worden gebracht. Schakel je mobiele dataroaming uit om eventuele roamingkosten te voorkomen. Neem voor meer informatie contact op met je mobiele provider.
Je HalloApp-account kan slechts aan één telefoonnummer tegelijk worden gekoppeld.
Ja, je moet je HalloApp-account verwijderen en vervolgens zie je een registratiescherm waar je je met je nieuwe telefoonnummer kunt registreren. Houd er wel rekening mee dat je gegevens uit je vorige account gekoppeld aan je oude telefoonnummer worden verwijderd.
Je posts worden gedeeld met je contacten op je telefoon die ook HalloApp gebruiken. Via de privacy-instellingen in de app kun je beperken wie van je contacten toegang heeft tot je posts.
Mensen die niet in je adresboek staan, kunnen alleen je naam zien en geen andere informatie. De reacties die je op de posts van je vrienden ziet, zijn van de vrienden van je vrienden. Je kunt elkaars telefoonnummer niet zien tenzij je wederzijdse vrienden bent.
Je posts zijn na 30 dagen niet meer zichtbaar voor je contacten. Om binnenkomende reacties gedurende die 30 dagen te kunnen doorsturen, worden berichten tijdelijk opgeslagen op onze servers, maar na 30 dagen volledig van onze servers verwijderd.
Nee, berichten verlopen niet. We slaan berichten tijdelijk op onze servers op totdat ze bij de ontvanger zijn afgeleverd. De twee vinkjes geven aan dat het bericht is afgeleverd op het apparaat en dat we het bericht niet langer op onze server hebben. Zodra de berichten zijn afgeleverd, blijven ze op je telefoon staan totdat je besluit ze te verwijderen. Berichten zijn end-to-end versleuteld, dus de inhoud van berichten die op bezorging wachten kunnen we niet zien.
HalloApp heeft end-to-end versleuteling voor het sturen van berichten geïmplementeerd, gebruikmakend van het Signal-protocol. Dit betekent dat we bij HalloApp de inhoud van je berichten niet kunnen zien. Normaalgesproken werkt alles, maar als je contacten van apparaat veranderen, veranderen hun encryptiesleutels en wordt het bericht niet bij de eerste poging ontsleuteld. Het protocol heeft een mechanisme voor opnieuw verzenden zodat de juiste sleutels kunnen worden gebruikt, maar hiervoor moet het apparaat van de verzender online komen en het bericht opnieuw verzenden. Je kunt proberen om je contact te vragen HalloApp te openen om het proces van opnieuw verzenden te versnellen. Dit zal automatisch gebeuren.
Je kunt je eigen posts verwijderen. Momenteel hebben we geen manier om je posts aan te passen.
Je kunt je eigen berichten verwijderen. Momenteel hebben we geen manier om je berichten aan te passen.
Je hebt de mogelijkheid om je eigen reacties binnen 1 uur na het plaatsen te verwijderen. Zodra 1 uur is verstreken, kunnen je reacties niet meer worden verwijderd. Momenteel hebben we geen manier om je reacties aan te passen.
Laatst gezien laat zien wanneer je contacten voor het laatst gebruik hebben gemaakt van HalloApp en online betekent dat zij op dat moment actief gebruikmaken van HalloApp. Ja, je vrienden en familie kunnen zien wanneer je online bent en je laatst gezien tijdstempel bekijken.
Vermeldingen kunnen in de feed worden gebruikt. Je doet dit door het symbool “@” te typen en de naam van het contact te selecteren. Wanneer je iemand vermeld, wordt naar dat contact een notificatie verzonden, waarin staat dat ze vermeld zijn in een post.
Ja, HalloApp heeft een groepsfeed… en het is een geweldige manier om in contact te blijven met je vrienden en familie.
De maximale groepsgrootte is 50
Ja, iedere groep heeft minimaal één beheerder die jou kan toevoegen of verwijderen uit de groep
Het maximumaantal beheerders in een groep is 50, aangezien de maximale groepsgrootte 50 is.
Ja, door een bericht te sturen, deel je je telefoonnummer met het andere contact.
Ga naar instellingen > privacy > geblokkeerd > selecteer in de contactenlijst om een specifiek contact te blokkeren of deblokkeren. Op Android, tik op de ‘+’ rechtsboven in de hoek van het scherm geblokkeerde contacten.
Niets, je geblokkeerde contact ziet niets van je posts, berichten, profielfoto of telefoonnummer. Als je een contact blokkeert, wordt deze echter niet uit je contactenlijst verwijderd. Om een contact te verwijderen, moet je deze verwijderen uit het adresboek op je telefoon.
We zijn nog bezig met het ontwikkelen van deze functie en zullen hier in de toekomst meer over delen.
Als eerste stap moet je zo snel mogelijk je mobiele provider bellen om je simkaart te blokkeren. Gebruik een nieuwe simkaart met hetzelfde nummer om HalloApp te activeren op je nieuwe telefoon. Dit is de snelste manier om je account op de verloren/gestolen telefoon te deactiveren, aangezien HalloApp slechts met één telefoonnummer op één apparaat tegelijk kan worden geactiveerd.
Als je account zes maanden inactief is, wordt deze gedeactiveerd en verwijderd. Je wordt uitgelogd en verliest je chatgeschiedenis, groepen en posts. Als je de app echter opnieuw installeert als nieuwe gebruiker, zie je de posts van je HalloApp-vrienden van de afgelopen zeven dagen.
Ja, je kunt je account verwijderen door in de app te gaan naar instellingen > Account > Verwijderen > Account Verwijderen.
E-mail ons @ support@halloapp.com
Download HalloApp om dat te weten te komen, veel plezier ermee!